Σύστημα online ενοικίασης χώρων

Το σύστημα αυτόματης διαχείρισης χώρων σε πραγματικό χρόνο, βρίσκει εφαρμογή σε επαγγελματικές δραστηριότητες όπου χρειάζεται να γίνει κράτηση χώρου:

  • Πολυχώροι που διαθέτουν αίθουσες για διάφορες χρήσεις.
  • Ξενοδοχεία με συνεδριακές αίθουσες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή είτε εσωτερικά (πλάνο κρατήσεων) είτε για να δώσουν στους πελάτες (εταιρίες ή συνεργάτες) τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση του χώρου, είτε και τα δύο μαζί.
  • Γήπεδα τένις με ένα ή περισσότερα γήπεδα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή εσωτερικά (σαν πλάνο κρατήσεων) είτε για να δώσουν στους πελάτες (εταιρίες ή συνεργάτες) τη δυνατότητα να κάνουν κράτηση του χώρου είτε και τα δύο μαζί.

Η εφαρμογή είναι εντελώς παραμετρική. Καθορίζετε τις διαθέσιμες ημέρες και ώρες , τις τιμές (προαιρετικά), και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας πελάτης για να κλείσει το ραντεβού. Τα στοιχεία σας, τα χρώματα, η εμφάνιση που θέλετε επιτυγχάνεται αφού τα πάντα καθορίζονται από σας.

Σημείωση: Η εφαρμογή μπορεί να εξυπηρετήσει και καταστάσεις πολλαπλών διαθεσιμοτήτων. Δηλαδή αν στην περίπτωση του γηπέδου τένις, ζητείται ΚΑΙ δάσκαλος τότε τσεκάρει τη διαθεσιμότητα του χώρου ΚΑΙ του εκπαιδευτή πριν αποδεχτεί την κράτηση.

Για να δείτε την εφαρμογή σε λειτουργία χρήστη πατήστε εδώ.

 

Για να ενημερωθείτε σχετικά με λεπτομέρειες παρακαλούμε καλέστε μας ή συμπληρώστε τη φόρμα.


Επαφή

Grafica

Ελ. Βενιζέλου 29
Μυτιλήνη
811 00


Τηλ. :22510 54844
Φαξ :22510 54843